Blog

De beste citytrips in Europa

Europa, voor sommigen klinkt het wat saai. Echter is niets minder waar. Er is zó ontzettend veel te doen en ontdekken in Europa. Je moet echter wel weten waar je heen gaat en wat daar te doen is. In deze blog staan de leukste steden voor je op een rijtje zodat jij precies weet wat je kunt doen in Europa. 

Lissabon

Lissabon, de tweede stad van Portugal. De gezellige straatjes met ‘s avonds het nodige entertainment en de heerlijke patisseries. Je eet je rond met gebakjes en typisch Portugese gerechten, maar het is het dubbel en dwars waard. Ga vooral met tram 28 op stap, een kaartje kost je maar €3,00 en het is een enorm iconische attractie. Deze tram neemt je mee langs meerdere historische wijken, je kijkt je ogen uit. Castelo de São Jorge is ook een enorme aanrader. Het is een kasteel dat op een hoge heuvel ligt in het stadsdeel Alfama. Het is een adembenemend kasteel en het uitzicht op de stad is nóg mooier. Ook de rommelmarkt Feira da Ladra is enorm leuk, vintage spulletjes en de grappigste snuisterijen vind je daar. 

Düsseldorf

Ook Düsseldorf is een grote aanrader als je een citytrip wilt maken in Europa. Enorm veel ‘wall-art’ waar kunstenaars met graffiti de muren vrolijk hebben versierd geven je ogen de kost. Ook de Rheinturm (het hoogste gebouw van Duitsland en tevens een toren waar je in kunt) is de moeite waard om te bezoeken. Daarnaast is het aan te raden om een leuk, typisch Duits restaurant te bezoeken. Een lekkere schnitzel of bratwurst is om van te watertanden en geeft je de volledige Duitse experience. Dusseldorf hotels zijn er genoeg, maar boek op tijd aangezien de populariteit. 

Brugge

Als laatste is er nog Brugge. Lekker dichtbij Nederland, maar heel anders dan Nederland. Karakteristieke gebouwen die heel goed intact zijn gebleven en mooie parken. Zo ook het Minnewatermeer, de ‘tuin’ van een oud kasteeltje. Je kunt hier heerlijk tot rust komen. Ook voor de beste hotels in brugge moet je op tijd boeken. Brugge is echt een leuke stad en zeker een aanrader als je iets wat de wereld wilt zien. Daarnaast is het goed om te kijken naar de mogelijkheden zodat je zeker weet dat je een goede keuze maakt. Additionele vragen? Vraag dan gerust meer hierover zodat je zeker weet dat je een goede keuze maakt. Je kunt online enorm veel informatie over Brugge opzoeken en dat is wel zo prettig.

 

Laat een antwoord achter